big bag kopen

Stel dat je je op een dag afvraagt of een Big Bag kopen een goede investering voor je bedrijf of klus is. Ons antwoord luidt dan: vast en zeker! Er zijn veel verschillende Big Bags verkrijgbaar, elk met hun eigen kwaliteiten en kenmerken voor een scala aan bedrijven waaronder: de voedselindustrie, boerenbedrijven of de bouwsector. Ideaal voor opslag of vervoer, dus jouw ideale Bag zit er vast bij!

De keuze is reuze

Big Bags zijn verkrijgbaar in veel varianten. Ga je bijvoorbeeld voor een Bag met of zonder toe en afvoer of kies je een met dekselsluiting? Welke soort Big Bag bij jou past is afhankelijk van jouw situatie en waarvoor je de Big Bag wilt gebruiken.

Asbest Big Bags

Asbest Big Bags worden het vaakst gebruikt tijdens werkzaamheden aan (oude) gebouwen. Dit zorgt ervoor dat de asbest op een veilige manier vervoerd en opgeslagen kan worden. Wij bieden de keuze uit Big Bags in verschillende formaten, zodat je voor elke klus het juiste (opslag) materiaal hebt. Mocht je werken met grote hoeveelheden asbest dan bieden wij asbest containerzakken aan. Deze zakken sluiten vanzelfsprekend perfect af.Zo kun je veilig en snel de klus klaren!

Antistatische Big Bags

Deze Big Bags zijn speciaal bedoeld voor het ondersteunen van werk met brandbare gassen of stoffen. Hierdoor wordt voorkomen dat er bij het laden en lossen statische lading ontstaat. Een mogelijke ontploffing wordt ook verijdeld. Er zijn verschillende types antistatische Big Bags, dus zorg ervoor dat je contact opneemt met een professioneel bedrijf om erachter te komen welke Big Bag geschikt is voor jouw klus of werksituatie. Veiligheid gaat uiteraard boven alles, dus advies van professionele bedrijven is altijd aan te raden.

Food Grade Big Bags

Met de Food Grade Big Bags die speciaal ontwikkeld zijn voor het werken met voedsel, zorgen jij en je collega’s voor de ideale hygiënische situatie. Er wordt voorkomen dat er schimmelvorming kan ontstaan omdat er geen naden in de Big Bags zitten. Ook blijft het voedsel langer vers en profiteer je van de ruime draagcapaciteit. Bovendien is het mogelijk om een geventileerde Food Grade Bag aan te schaffen voor de voedselproducten die zuurstof nodig hebben. Zo haal je het meeste uit je voedsel!

Laat een of meerdere Big Bags je ondersteunen bij je werk of klus en je bent van alle markten thuis!