groothandel woondecoratie

Misschien ben je al langere tijd van plan om je woonkamer een oppepper te geven. Je weet alleen niet zo goed waar je moet beginnen. Wat je wel zeker weet is dat je op zo’n moment natuurlijk niet teveel kwijt wil zijn. Ga in dit geval eens langs bij de groothandel in woonaccessoires bij jou in de buurt. Daar ben je altijd voordelig uit, hoe groot of klein je project ook is. Schaf je bijvoorbeeld nieuwe meubels aan, zodat je de oude naar de kringloop kan brengen of ga je voor minder drastisch en vervang je enkel de kussens op de bank? Het kan allemaal! Je hoeft echt niet alles overhoop te halen en de muren een knalkleur te geven om toch een nieuwe, frisse uitstraling te creëren. 

Themaproducten

Vergeet ook niet te kijken naar themaproducten. Denk bijvoorbeeld aan Pasen en Kerst. Of zet je geliefde dit jaar extra in het zonnetje met Valentijnsdag. Is er in je omgeving een kindje geboren? Ook dan heb je ruime keuzes uit passende producten. De ouders zullen blij zijn met je originaliteit. Zo maak je de feestdagen extra bijzonder.

Geurzakjes

Maak de vernieuwde look van je woonkamer af met een van geurzakjes! De heerlijke subtiele geur van bijvoorbeeld rozen of lavendel zetten de toon door de ruimte te vullen en zorgen voor net dat beetje meer. Ze zijn ook heerlijk in bijvoorbeeld je kledingkast. Geef jezelf de ruimte om helemaal te ontspannen en waan je in een van de betere wellnessresorts. Ga lekker zitten met de voetjes omhoog, lees een boek of luister muziek en geniet van al het harde werk dat je hebt verzet de afgelopen tijd. Je hebt het verdient!

Kussens

Kies een of meerder kussen(s) die bij jouw stijl passen. Ga je voor een drukke of rustige print? En welk formaat heb je in gedachten? Zorg er alleen wel voor dat je je bank of stoel niet overlaad met sierkussens want dan verliest het zijn oorspronkelijke doel, namelijk dat je er lekker op kunt zitten. Kies een aantal kussens uit en je zult zien dat het de ruimte een boost geeft.

Meubels

Wat maakt een woonkamer een fijne plek om te zijn? Comfortabele meubels natuurlijk! Denk hierbij niet alleen bij een bank, maar ook bijzettafels of een koffietafel. Je zorgt met meubilair voor een hele nieuwe uitstraling waar het bezoek ook zeker van onder de indruk zal zijn. En dit zonder te verven. Heel veel plezier in je vernieuwde woonkamer!