overkapping kopen

Het is begrijpelijk dat je het hele jaar door optimaal van je tuin wil genieten. Je onderhoud je prieel natuurlijk niet voor niets.En het resultaat laat je maar wat graag aan je vrienden zien. Wanneer je voor optimale beschutting wil gaan, dan kun je er voor kiezen om een overkapping te kopen. Zo kun je ongeacht het woeste weer buiten zitten, met een kopje thee of een andere (warme) drank naar keuze. En als het zonnetje gaat schijnen en op z’n felst is, kun jij vertoeven in de schaduw van jouw eigen overkapping. Hoe fijn is dat?! En helemaal mooi is dat onze overkappingen naar jouw smaak worden afgesteld en op maat gemaakt worden.

Jij kiest

Jij bent de baas en hebt de keuze uit verschillende materialen en beslist of je overkapping geheel of deels beschutting biedt. Zo kun je na plaatsing heerlijk een boek lezen of lekker barbecueën met vrienden in je eigen tuin. Laat die eindeloze zomeravonden maar komen!

Wat zijn mijn opties?

Dat je meer informatie wilt over de verschillende soorten materialen voordat je tot een aankoop overgaat is heel begrijpelijk. Hieronder schijnen we ons licht op een greep uit onze collectie:

PVC

Deze overkapping bevat een zon, water en windbestendig scherm zodat je geen last hebt van wisselend Hollands weer. PVC is een heel fijn en licht materiaal dat, wanneer je jaren van je overkapping genoten hebt en hij toch echt aan vervanging toe is, kan worden hergebruikt.Het materiaal is eco vriendelijk en heeft een scherpe prijs.Ook is het mogelijk om een spiewand en glazen wand te laten plaatsen. Denk er hierbij wel aan dat je de maten goed opmeet! Als je een (pvc)overkapping laat plaatsen geniet je optimaal van je tuin!

Polyester

Dit model heeft een ruime keuze uit kleuren, waardoor hij perfect in je tuin past. En het doek staat in alle standen strak. Je hebt hiermee meer profijt van de zonwerende kwaliteiten dan bij andere vormen van zonbescherming.

Tropisch hardhout

Wanneer je een stijlvolle overkapping zoekt die jouw tuin echt complimenteert ga dan voor tropisch hardhout. Een groot voordeel is dat deze trendy overkapping met materialen van duurzame oorsprong wordt geplaatst. Ook is het mogelijk om deze om te toveren tot een tuinkamer. Dit bereik je door hem verder in de tuin te laten plaatsen met toevoeging van glazen schuifwanden. Het wordt het pronkstuk van je achtertuin!