leukste bloggers van Nederland

Blogs en websites zijn niet meer uit het mediabeeld weg te denken. Schrijven en de content promoten is aan de orde van de dag. Bovendien zijn er veel genres te onderscheiden. Wil je op de hoogte blijven? Wij schijnen ons licht op de leukste bloggers van Nederland!

Complete lifestyle

Wil je lezen over alles wat met lifestyle te maken heeft? Bij Your Lifestyle Guide vind je veel onderwerpen op één blog, van reizen tot koken en van leuke hotspots tot interieur. De blogger Jolien informeert haar lezers over recepten, mooie reizen, interieurinspiratie, leuke restaurants, de beste hotels of fashion en beauty. Laat je vooral verrassen door de prachtige foto’s.

Voel je al schopjes?

De (aanstaande) moeders onder ons vinden passende en leuke informatie op het blog Mommy To Be! De blogger is de 34 jarige Shirley die zelf in verwachting is. Haar lezers worden op de hoogte gehouden van alle zwangerschapsperikelen. Daarnaast lees je over de mooiste kinderkamers, gloednieuwe kinderkledingcollecties, leuke webshops en inspiratie voor hippe zwangerschapskleding. Perfect voor moeders in elke fase!

Glamour

Fan van mode? De blog van Yara heeft als titel: This Chick’s Got Style. Deze fashionista weet alles over de beste (web)shops, de hipste combinaties en de nieuwste trends. Ze schrijft voor ELLE Magazine en weet dus waar ze het over heeft. Yara richt zich met haar Engels blog ook op buitenlandse modeliefhebbers. Dankzij de vele foto’s is dit een heerlijk blog om outfitinspiratie op te doen, van gala tot casual.

Lawine van lipstick

Dé meeste bekende beautyblog van Nederland is toch wel Beautygloss.nl. Hier vindt je uitgebreide informatie over welke lippenstift het beste bij je huidskleur past, hoe je oogschaduw aanbrengt of wat de inhoud is van recent uitgebrachte collecties. De 34 jarige Mascha leert ons dagelijks alles over uiterlijke verzorging en make-up. Zij is ook het hoofd van de Beautygloss Party: vrouwen van alle leeftijden komen jaarlijks samen om beauty te ontdekken en eigen te maken.

Mijn maag knort

Ben je op zoek naar een lekker gerecht? Dan kun je er een kookboek bij pakken of verschillende sites bezoeken, of je bezoekt een foodblog. Uit Pauline’s Keuken vind je heerlijke inspiratie voor jouw tussendoortjes en maaltijden. De liefde voor eten spat ervan af! De beste plek voor recensies, recepten, reviews van kookboeken en bakken aan inspiratie. Wat maak jij vanavond?

Je interieur restylen

Geen zin om langs showrooms te gaan maar wel toe aan een nieuwe inrichting van je woning? Dan is Interiorjunkie.com de beste keuze. Elisah schrijft de blogs op een aansprekende manier en deze gaan over alles wat te maken heeft met interieurdesign. Een kijkje in het huis van de blogster, fijne woontips en nieuwe collecties, daar kun je voordeel mee doen. Waar ook ter wereld thuiskomen is een vorm van ontspanning.