Een lege muur, een saai hoekje of een simpele kamer. Iedereen herkent deze issue wel. Elk huis of kamer is natuurlijk anders en iedereen heeft zijn/haar eigen stijl, maar hoe maak je jouw kamer nou net iets sfeervoller? Met een paar handige tips en producten maak je van elke kamer jouw droomkamer. Heeft jouw interieur net even iets meer aankleding nodig? Of ben je benieuwd hoe jij jouw kamer kan omtoveren? Lees dan snel verder.

Tip 1: Kaarsen & kandelaars

Vooral in de winter zijn kaarsen natuurlijk onmisbaar, maar in de zomer brengen ze ook veel sfeer. Je zou een kaars in een mooie kandelaar namelijk fantastisch als decoratie kunnen gebruiken op een leuk tafeltje. 

Tip 2: Bloemen & Planten

Wat elke kamer opfleurt zijn bloemen en planten. Zet een mooie bos op de eettafel in een mooie vaas of zet een grote kamerplant in een mand in een kale hoek. Planten kan je op allerlei manieren toepassen. De nieuwste trend op het gebied van planten is ‘urban jungle’, zo creëer je een jungle binnenshuis. 

Tip 3: Spiegel

Je kan spiegels gebruiken als functioneel, maar ook als woonaccessoire. Door te gebruik van spiegels creëer je niet alleen een gezellige sfeer, maar ook een grotere ruimte. Er zijn vele soorten spiegels van klein, groot, rond of vierkant je kan ze overal vinden. 

Tip 4: Manden & Kisten

Voor een lege ruimte kan je gebruik maken van manden of kisten. Door een mooi mandje neer te zetten vul je de ruimte mooi op en creëer je gelijk sfeer in huis. Daarnaast kan je de mandjes goed gebruik maken als opruim plekjes voor kleine troepjes. Er zijn ontzettend veel leuke mandje van bijvoorbeeld, riet, touw of ijzer. 

Tip 5: Posters

Het eerste wat je kan toepassen op bijvoorbeeld een kale muur zijn posters. Ze zijn in elke soort en maten te bestellen. Om jouw posters nog specialer te maken kun je mooie fotolijstjes toepassen. Heb jij bijvoorbeeld een mooie poster van 40×60, gebruik dan ook een mooie fotolijst 40×60, zodat je ze mooi aan de muur kan ophangen. 

Tip 6: Vazen

Normaal Gezien gebruik je vazen als bloemenhouder, maar wist je dat je ze ook leuk als woondecoratie kan gebruiken? Het geeft een leuk en speels effect als je verschillende vormen en kleuren met elkaar combineert.