Natuurlijk gaan zaken vóór het plezier. Maar zodra je met je onderneming grote stappen zet, is dat wel een feestje waard! Tijd om de bloemetjes buiten te zetten in Groningen.

Natuurlijk is het wel het handigste wanneer je een beetje in de buurt woont. De noordelijke provincies, zeg maar. Of wellicht is het al de thuisbasis van je bedrijf. In dat geval kun je er een avond of een aparte dag voor inplannen, afhankelijk van de activiteiten die je eraan wilt verbinden. En begeef je je al in de Hanzestad, dan weet je wat er allemaal te beleven valt. En hoeveel leuke kroegen en restaurants er zijn om op een gezellige manier stil te staan bij wat jullie gezamenlijk bereikt hebben!

Uiteraard is niet ieder bedrijf even groot. Dus wil je de hort op met een klein clubje of juist een grote groep. Gelukkig heeft Groningen voor elk evenement wel de juiste locatie voorhanden. Hieronder nemen we er graag een paar opvallende met je door.

Groninger Forum

Een congres op poten zetten, een debat voeren, een filmpje pakken of een bedrijfsfeest in Groningen vieren. Het kan allemaal in het Groninger Forum! Nou ja, dat laatste, daar is het eigenlijk niet zozeer voor ingericht. Maar wie houdt er nou niet van een filmpje pakken? Zolang jullie met een niet al te grote groep zijn en het in ieder geval met elkaar eens kunnen worden wat jullie gezellig met z’n allen willen gaan zien, is het alleen nog een kwestie van een reservering voor mekaar boksen. En uiteindelijk je naar de juiste zaal begeven, natuurlijk.

De Drie Gezusters

Laat gezamenlijk de alcohol rijkelijk vloeien! Maar wel met mate, uiteraard. In De Drie Gezusters zijn jullie van harte welkom om van één of meerdere drankjes en uiteraard een flinke dosis gezelligheid te genieten. Dit pand beslaat meerdere kroegen en zaaltjes waar het bruist van de gezelligheid. Dat geldt helemaal wanneer jullie die ruimtes opvullen met jullie aanwezigheid en de trots op jullie inzet, waarmee jullie de weg hebben geplaveid voor volgende successen! Nou ja, proost dan maar?

Zeilschip Mars

Jullie hebben samen koers gezet naar nieuwe horizonten. En waar de eersten al heel dichtbij zijn gekomen, blijft de ambitie bestaan om ieder doel dat jullie voor ogen hebben te behalen. Het is dan ook heel symbolisch om jullie bedrijfsfeest te vieren op zeilschip Mars! Dit monumentale vaartuig ligt gewoonlijk in de haven van Harlingen dan wel Groningen en is ook vaak op de woelige wateren van de Wadden te vinden. Hebben jullie je zeebenen gevonden? Dan mogen jullie helpen om zeilschip Mars te besturen! Voor een select groepje is er zelfs ruimte om te overnachten. Geen man overboord, dus!