Liefde en seks zijn als je favoriete album. Hoe mooi en ontroerend het ook is, na een tijdje ben je echt wel toe aan wat anders.

Nee, we bedoelen niet een nieuwe relatie! Hoewel jij daar zelf het beste een oordeel over kunt vellen. Wij hebben het hier over hernieuwde passie in je huidige liefdesleven. Want hoe langer jullie elkaar kennen, hoe minder er aan elkaar valt te ontdekken. Betekent dat dat jullie op elkaar uitgekeken gaan raken…?

Welnee, dat is een veel te voorbarige conclusie! Dat hangt er natuurlijk wel van af hoe veeleisend je bent op dit gebied. Maar als je echt vol overtuiging voor elkaar gekozen hebt, dan verlaat je je geliefde niet zomaar. Echter, je relatie moet wel spannend blijven. Of dat weer worden wanneer je het gevoel krijgt dat je op welk gebied dan ook te lang dezelfde koers vaart.

Dat kan lastig zijn. Sommige stellen ervaren dat de seks na verloop van tijd steeds beter wordt, bij anderen is het bijzondere er na verloop van jaren – of korter – wel weer af. In welk stadium jullie je ook maar bevinden, het is nooit te laat om die waakvlam te doen ontsteken in een grandioos passie vuur! Hoe krijg je dat precies zover? Nou, daar hebben wij wel zo onze manieren voor. Lees daarom snel verder om te zien hoe je de hartstocht telkens weer doet oplaaien!

Kinky lingerie

Vraagje. Hoe zie jij jezelf? En hoe ziet je partner jou? Hm, dat zijn eigenlijk twee vraagjes.

Hoe dan ook, een nieuwe impuls in jouw verschijning creëren is best gemakkelijk. Al wat je nodig hebt is de juiste lingerie! Kinky ondergoed zorgt er immers voor dat de meest begeerlijke delen van je lichaam op een adembenemende manier worden benadrukt.

Maak zelf een keuze uit strings, bh’s, slipjes, korsetten, bodystockings, kousen en vele andere soorten lingerie. Bepaal zelf welke kleuren en materialen je gaat dragen. Zo overrompel je je partner keer op keer genadeloos!

Rollenspel

Nee, dat is niet saai, suf of voor mensen die te veel in hun eigen wereldje leven. In een rollenspel maak je er immers een uitdaging van om tot elkaar te komen. Er is altijd wel een specifieke aantrekkingskracht of blokkade tussen jullie karakters. Daar maak je gretig gebruik van of die moet je juist zien te overwinnen. Je zult hoe dan ook flink je best moeten doen. En dat in een setting waar jullie allebei helemaal in op kunnen gaan!

Toch nog sceptisch? Probeer het eerst maar eens.

Stout speelgoed

Handen, armen, monden, tongen en… andere intieme lichaamsdelen. Daar hebben jullie toch wel genoeg aan om elkaar te behagen?

Overschat echter niet de veelzijdigheid van erotische speeltjes. Die kunnen vaak plekken bereiken waar je op welke andere manier dan ook moeilijk bij komt. Bovendien kun je de meesten zowel alleen als samen gebruiken!

Maar de ultieme manier om jouw genot uit handen te geven? Dat is door een vibrerend slipje te dragen en je partner de afstandsbediening aan te reiken. Die kan daar dan gretig ge- of misbruik van maken! Durven jullie dat wel aan…?