Hoewel de zomer het beste seizoen is om te barbecueën met The Bastard accessoires of andere accessoires die je hebt. is het in feite een activiteit die je in elk seizoen kunt doen. Met een barbeque kun je altijd genieten van lekker eten met je vrienden en familie. Hier zijn enkele suggesties om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens je BBQ.

Het juiste gereedschap voorbereiden

Er zijn genoeg tools die je kunt krijgen bij een The Bastard aanbieding. Het verplaatsen van grote stukken vlees is eenvoudig en veilig met een tang met een lange greep. De langere tang houdt je armen verder weg van de grill, waardoor de kans op onaangename brandwonden wordt verkleind. Voor buiten koken is een temperatuurmeter een uitstekende aankoop omdat het een uitdaging kan zijn om te bepalen of het vlees gaar is. Verzamel je favoriete kruiden, zoals rozemarijn, tijm en peterselie. Bind ze met een touwtje aan het uiteinde van een houten lepel om je eigen kruiden borstel te maken om meer smaak toe te voegen. Bestrijk je vlees gewoon met de kruiden voordat je het in wat olijfolie kookt. Voor een snelle, gelijkmatige bereiding plaats je je vis of vlees in een bakje en plaats je deze op de grill. Daarnaast kun je barbecuehandschoenen kopen ter aanvulling van je barbeque accessoires. Ze beschermen je handen tegen vlammen terwijl je dankzij hun hittebestendige materiaal hete potten, voedsel of zelfs kolen kunt verplaatsen.

Je eten bereiden

Het is essentieel om te bepalen hoeveel vlees je nodig hebt. Je kunt beginnen met één worst, één burger en één lamsspies per persoon. Mocht je te veel eten, dan kun je van de restjes een simpel doordeweeks avondmaal maken. Vis en hamburgers zijn doorgaans niet goed houdbaar, maar kip, biefstuk en karbonades wel. Als je eten aan kinderen serveert, zijn worstjes en spiesjes een geweldige optie. Als de worstjes gaar zijn, snijd je ze in kleinere stukjes zodat mensen zo weinig of zoveel kunnen eten als ze willen. Kip-, citroen-, knoflook- en tijm worstjes zijn erg populair bij kinderen. Het belang van bijgerechten en sauzen kan niet genoeg worden benadrukt. Koude kazen, salades en vleeswaren zijn altijd populair. Een eeuwige favoriet is hun Somerset Cider Chorizo ​​​​met Smoky Paprika. Kijk naar hun verzameling specerijen; het bevat alles van steak verbeterende pepersaus tot BBQ-benodigdheden zoals mierikswortel en mosterd.