Nu de restaurants gesloten zijn staan wij steeds vaker zelf in de keuken. De lekkerste maaltijden kan jij namelijk ook gewoon zelf klaarmaken. De echte kookliefhebbers zijn vaak aan het zoeken naar unieke recepten. Je kan online naar een receptensite gaan of een recept meenemen bij de Albert Heijn of de Jumbo. Veel gemakkelijker is het om één van de handige applicaties te downloaden die zich richten op koken. De apps zijn compleet en bieden in de meeste gevallen ook speciale instructiefilmpjes aan. Check de beste eten en drinken apps of bekijk hieronder de beste apps voor kookliefhebbers:

Yummly app (Engelstalig)

De Yummly applicatie is één van de grootste en meest complete apps voor de liefhebbers van koken. Je kan als gebruiker genieten van een enorm ruim assortiment aan unieke recepten. Of je nu een snelle hap wilt klaarmaken of een luxe diner wilt serveren, de Yummly app heeft het allemaal. Je kan ook aangeven welke producten je graag wilt gebruiken, wel zo handig. Er zal ook rekening worden gehouden met eventuele dieetwensen van de gebruiker. Het is een onwijs handige applicatie. Let op, de Yummly app is Engelstalig.

Sidechef app

Het kan zijn dat jij gewoon lekker wilt gaan koken zonder steeds het kookboek erbij te hoeven pakken. Kijken op het scherm van jouw smartphone kost ook de nodige tijd als je een gerecht probeert klaar te maken. Je kan dan het beste de Sidechef applicatie downloaden. Deze app geeft terwijl je bezig bent de benodigde instructies. Onwijs handig, want je kan bezig blijven en je hoeft geen pauzes te nemen om naar het recept te kijken. Je hebt de keuze uit bizar veel verschillende recepten. Je kan zelf ook aangeven voor hoeveel personen je wilt koken en of er eventueel ergens rekening mee gehouden moet worden. Bijvoorbeeld een allergie of een dieet.

Cookpad app

De applicatie Cookpad is ideaal voor kookliefhebbers die hun leukste recepten graag met de wereld delen. Deel een foto van jouw fantastische gerecht met vrienden en familie, maar natuurlijk ook het bijbehorende recept. Het leuke is dat je nieuwe vrienden kan maken en deze kan uitbreiden. Inspireer elkaar om de allerlekkerste gerechten klaar te maken met Cookpad applicatie.

Kitchen Stories

De Kitchen Stories applicatie ziet er fraai en overzichtelijk uit. Je kan een keuze maken uit een groot aantal recepten. Er is één groot voordeel aan de Kitchen Stories app, je krijgt namelijk ook een instructiefilmpje te zien. Je kan op die manier precies zien hoe je een gerecht moet klaarmaken en waar je even extra goed op moet letten. De Kitchen Stories applicatie is beschikbaar in het Nederlands. Kies je echter voor de Engelstalige versie dan heb je meer keuze aan recepten.