We zijn halve wege het jaar en door corona is het dit jaar anders dan alle andere jaren. De pandemie zorgt ervoor dat je niet op vakantie kan of dat je niet van de gebruikelijke zomerfeestjes kan genieten. Gelukkig gaat het ontwerpen en produceren van schoenen gewoon door. Deze kleine troost in onze huidige situatie dan ook een fijne bijkomstigheid. Hierdoor hebben wij een aantal leuke sneakers op een rij gezet! Welke van de onderstaan de sneakers moet jij hebben voor jouw kledingkast?

Van retro-releases en futuristische modellen tot nieuwe riffs op niet geheel nieuwe silhouetten en al het andere daartussenin, er zijn in 2020 gelukkig genoeg sneakers te vinden. Hieronder zie je een aantal sneakers waarvan wij denken dat deze in het oog springt.

Adidas Consortium FYW XTA

In een ironische speling van het lot, debuteerde een van de beste sneaker/hiker hybriden in een tijdje in het midden van een wereldwijde pandemie die iedereen thuis laat. Als je toevallig toegang hebt tot een pad in de buurt, zijn dit de schoenen die je moet dragen als je het aanpakt. Deze opvallende verschijning is een unieke aanwinst voor iedere collectie.

Nieuwe balans x WTAPS M992WT

In 2020 kun je een schoen kopen met meer technische eigenschappen dan de meeste vroege smartphones, of je kunt een paar sneakers kopen die gebaseerd zijn op een gewoon goed ontwerp om je te brengen waar je heen moet, en er dan nooit meer over nadenken. De kleuren groen en beige maken deze schoen dan ook een zekere aanwinst voor alle kopers.

Mason Garments 19-24A BLACK

Deze iconische schoen mag niet ontbreken in dit lijstje. De Mason Garments Sneakers zijn in verschillende combainties verkrijgbaar. Met een zwarte suède look en een rode achterkant van leer zijn dit echte eyecatchers. Dit in combinatie met de witte zool maakt dit tot een leuke sneaker die eenvoudig te combineren is onder diverse broeken.Welk van de bovenste drie schoenen heeft jouw voorkeur? Persoonlijk is de Mason Garments mijn favoriet door de opvallende look in combinatie met de materiaal keuze. Deze schoen is ook in geheel zwart verkrijgbaar, wat de schoen nog eenvoudiger te combineren maakt.