laptop

Als we denken aan een zakelijke laptop, dan denken we aan een HP Laptop. HP heeft vele verschillende modellen, met allen zijn verschillende voordelen. In dit artikel gaan we bespreken welke modellen er zijn en wat de voordelen zijn. 

HP Pavilion

Deze laptop is verkrijgbaar in bijna alle groottes, daarnaast hebben ze allemaal een IPS paneel. Dit paneel zorgt ervoor dat de kleuren op je beeldscherm er altijd helder uitzien. Ideaal voor het bekijken van video’s, daarnaast kan je ook kiezen voor een laptop met meer kracht. Dan wordt het nog makkelijker om video’s in 4K te bekijken.

HP Envy

Deze laptop heeft een metalen behuizing en is ideaal om mee te nemen naar werk. Daarnaast is het een model die ondanks de metalen behuizing zeer licht is. De HP Envy kan je ook gebruiken met zwaardere software, denk bijvoorbeeld aan software voor fotobewerking. 

HP Spectre

Dit model is echt een genot voor het oog, maar deze laptop biedt veel meer dan een schitterend design. Als je foto’s wilt bewerken kan je zelfs kiezen voor een OLED paneel, op die manier kan je alles tot in de details zien. Je kan ervoor kiezen om een twee-in-één variant te nemen bij de HP Spectre. Op die manier kan jij je laptop ook gebruiken als een tablet, ideaal toch?

HP ProBook

Dit model is echt ontworpen voor de zakelijke gebruiker, bij HP hebben ze extra opties erbij gezet, zodat het voor jou veiliger is om bestanden op te slaan. De ProBook heeft ook een vingerafdruklezer, op die manier kan je veel makkelijker inloggen. Daarnaast kunnen deze laptops echt onder extreme omstandigheden werken, dit model is zelfs op militair niveau getest!

HP EliteBook

Dit model is op zakelijk niveau de beste laptop dat u kunt kiezen. De Elitebook maakt gebruik van een TPM chip, dit staat voor “Trusted Platform Module”. De chip zorgt ervoor dat je data versleuteld is en maakt het bijna onmogelijk voor anderen om zonder toestemming bij je bestanden te komen. Verder zijn de laptops voorzien van een stevig design en kan je de garantie uitbreiden via HP.

HP Omen

Deze laptop is er voor de echte gamers onder ons, de laptop heeft een zwarte behuizing en de toetsen verlichte rood, dit geeft echt een gamer gevoel. Daarnaast kan je kiezen voor een zeer krachtige videokaart, namelijk de NVIDIA GeForce GTX 1060 of 1070. Op die manier hoef je geen zorgen te maken dat je beeld zal gaan haperen, zelfs online zal je veel soepeler gamen. De laptop is ook zeer geschikt voor Virtual Reality.