En op een heleboel andere plaatsen, natuurlijk. Laten we ons echter focussen op één plek. Waar wil jij met je gezelschap lekker kunnen zitten converseren en doelen behalen?

Nou, jij mag het zeggen! Of jullie dan, eigenlijk. We nemen zomaar niet aan dat jij deze beslissing alleen maakt. Een beetje inspraak van de rest van je team en/of mensen van buitenaf met wie je om de tafel gaat, wordt vast erg gewaardeerd. Samen bepalen jullie bovendien waar de plek aan moet voldoen die jullie tijdelijke basis wordt.

Wat zijn jullie eisen en voorkeuren eigenlijk? Vaak lopen die heel erg uiteen. Maar standaard is een inspirerende omgeving toch wel een prioriteit. Zowel het interieur als het uitzicht moeten leiden tot een positieve instelling die tot resultaten zal leiden!

Verder moet er in de zaal voldoende bewegingsruimte zijn. Een gesprek voeren is niet zo aangenaam wanneer iedereen te dicht op elkaar gepropt zit. En wat dacht je van de bereikbaarheid? Iedereen moet de zaak waar jullie gaan plaatsnemen gemakkelijk kunnen vinden. Voldoende parkeerplek en een halte of station vlak in de buurt zijn dan ook wel zo handig.

Verder zou het wel zo fijn wezen wanneer je kunt rekenen op de aanwezige faciliteiten en catering om jullie hongerige magen te vullen.

Wat zijn de mogelijkheden qua vergaderlocaties in Almere en omstreken? Nou, dat zijn er nogal wat! We hebben er enkele voor jullie uitgelicht ter inspiratie.

Trompenburgh

Ervan uitgaande dat je onderneming zich in Almere Stad bevindt, is het vast aangenaam om er even lekker uit te zijn. Kies dan voor het historische en door water omgeven paviljoen Trompenburgh! De geschiedenis is op deze adembenemende plek gewoonweg te voelen! De prachtig beschilderde zaal is in te delen zoals je wilt. Daarom weet je ook extra zeker dat jullie tijdens jullie geplande vergadering resultaten gaan boeken. Ook voor meer feestelijke gelegenheden kun je perfect in Trompenburgh terecht!

Forteiland Pampus

Wanneer je je boot hier afmeert, weet je eindelijk écht hoe ‘t is om voor pampus te liggen. Voor teambuilding uitjes, overnachtingen én presentaties moet je op Forteiland Pampus zijn. Grote én kleinschalige evenementen zijn hier van harte welkom. Wat je idee ook is, hier voer je het vast en zeker uit!

Studio Zeeburg

Eventjes naar Amsterdam voor een mooie vergaderplek? Dat kan! Studio Zeeburg staat tot je beschikking. Er zijn meerdere ruimtes aanwezig die plek bieden aan groepen van uiteenlopende deelnemersaantallen. Dit alles in een industriële ruimte, die precies is wat jij ervan maakt. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de resultaten van je vergadering!
Kortom, de slogan het kán in Almere – en wijde omgeving van – bewijst zich eens te meer.