bijzettafel

De kantoorinrichting is van essentieel belang om comfortabel en productief te kunnen werken. Toch worden er vaak fouten gemaakt bij het inrichten van de kantoorruimte. Zo wordt er niet gedacht aan het creëren van voldoende licht, staan de bureaus te dicht op elkaar en ontbreekt het aan kleur en creativiteit.

Daarnaast wordt er wel vaak gedacht aan essentiële meubels om het werk te kunnen uitvoeren, maar worden andere onmisbare zaken vergeten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een simpel bijzettafeltje? Een bijzettafel is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een kantoor inricht, maar kan werkelijk onmisbaar zijn. Hoe dat zit, leggen we uit in dit artikel. 

Ideaal wanneer je klanten ontvangt 

Ontvang je vaak klanten op kantoor? Dan wil je natuurlijk dat zij prettig en comfortabel kunnen zitten. Daarom zal je vast wel een aantal stoelen of misschien zelfs wel een bank in de ruimte hebben geplaatst. Maar heb je er ook over nagedacht wat ze met hun heerlijke kop koffie moeten doen als ze met jou in gesprek zijn? Je kunt niet verwachten dat zij deze continu vast blijven houden.

Net als thuis wil je deze gewoon even kwijt kunnen. Dat geldt ook voor eventuele papieren en materialen die jij ze wilt laten zien. Daarom mag een zogenaamd ‘bank tafeltje’ echt niet ontbreken. Deze zorgt direct voor een huiselijke en warme sfeer op kantoor en is ook nog eens zeer praktisch. Een bank tafeltje kopen dus, want meer kan je je niet wensen. 

Meer sfeer op kantoor 

Niemand wil in een saai en grauw kantoor verblijven. Daarom doen steeds meer bedrijven hun best om de werkomgevingen gezelliger te maken. Zo worden deze vaak ingericht zoals je thuis ook zou doen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige decoratiestukken, een heerlijke loungebank, voldoende verlichting, de juiste raambekleding en natuurlijk een glazen bijzettafel om alles compleet te maken.

Meer sfeer op kantoor is van essentieel belang. Niet alleen voor het welzijn van de werknemers, maar ook voor de klanten die eventueel op kantoor worden ontvangen. Wanneer je ze in een huiselijke sfeer ontvangt, zullen zij veel eerder geneigd zijn om zaken te doen. De eerste indruk is immers alles wat telt. 

Voldoende opbergruimte 

Te weinig opbergruimte is een veel gehoord probleem in de kantoorinrichting. We zien steeds vaker dat bureaus overvol zijn doordat papieren en andere belangrijke zaken niet op de juiste manier kunnen worden opgeborgen. Een bijzettafel biedt in dit geval de uitkomst. Zo kunnen belangrijke spullen tijdelijk van het bureau worden verwijderd, waardoor de werknemers efficiënter hun werk kunnen doen. Dingen die deze dag nog gebruikt gaan worden, maar op dit moment in de weg liggen, kunnen vervolgens op het tafeltje geplaatst worden. 

Eyecatcher 

Bijzettafels zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor kun je ze geheel naar eigen wens samenstellen. Wanneer deze perfect is afgestemd op het kantoor, kan deze zelfs als ware eyecatcher dienen. Kies voor opvallende materialen en kleuren om het plaatje compleet te maken en het kantoor is mooier dan ooit tevoren!