En zijn of haar vader om hem/haar weg te geven. Levenspartner erbij. En jullie beide families, natuurlijk. Op wat voor plek mag dit feest gaan plaatsvinden?

Dat zou je bijna naast je neer gaan leggen wanneer je je bedenkt dat je in Amsterdam gaat trouwen! Deze stad heeft toch immers alles?

Dat klopt! En dat maakt het vinden van een perfecte trouwlocatie uiteindelijk heel gemakkelijk. Tenminste, zolang je weet wat je wilt en waar de plek waar jullie de liefde die je voor elkaar voelt gaan vieren allemaal aan zou moeten voldoen. Hieronder hebben we ter inspiratie alvast enkele opties uiteengezet.

Level Eleven

Hoe geweldig is het om de wereld aan je voeten te hebben liggen wanneer je elkaar het jawoord gaat geven? Dat gevoel krijg je namelijk absoluut zodra je voor Level Eleven kiest! Met een schitterend uitzicht over de stad zit de sfeer er sowieso goed in. En dat is wel heel mild omschreven, kunnen we je vertellen! In Level Eleven krijgen jullie letterlijk en figuurlijk de kans om jullie liefde voor malkander van de daken te schreeuwen over de #1 stad van Nederland.

De Vergulden Eenhoorn

Er zijn meer dan slechts stedelijke trouwlocaties in Amsterdam. Neem nou de Vergulden Eenhoorn, een boerderij in het midden van de stad die is gebouwd in 1702. Zo landelijk en romantisch kende je onze hoofdstad nog niet! Geniet met je hele gezelschap van de heerlijkste versnaperingen in het restaurant en laat de ceremonie vergezeld gaan van een gezellige picknick. Is dit precies wat je wilt? De mogelijkheden liggen in de Vergulden Eenhoorn namelijk letterlijk voor het oprapen! Maak je klaar voor een bruiloft om nooit meer te vergeten.

Huis van Brienen

Misschien mag je geen titel dragen. Maar heb je ooit willen leven als iemand van adel? Je kunt nu wel boven je stand trouwen, in ieder geval! Het Huis van Brienen was ooit het onderkomen van mensen die hoog aanzien genoten. En voor één dag geldt dat toch eigenlijk ook voor jullie? Dat maakt dit historische pand dan ook tot een geweldige trouwlocatie! Zowel de buitenkant als het interieur zien er precies zo uit als je zou mogen verwachten van een gebouw dat al zo lang onlosmakelijk met Amsterdam verbonden is. En straks wellicht ook met jullie?

Wat jullie ook gaan kiezen, houd altijd rekening met het beschikbare budget. En natuurlijk met het oppervlak; voor hoeveel mensen moet er ruimte zijn?

Uiteraard is Amsterdam heel populair, wat betekent dat je er snel bij moet zijn om die ene perfecte plek te vinden. Tenminste, wel zodra je al een specifieke datum in je hoofd hebt!