Als je jezelf wilt verwennen en/of je partner wilt verrassen met een sexy setje, dan wil je graag weten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je eenvoudig de lingerie aanschaffen die qua stof en gevoel echt bij jou past, zodat het je een boost geeft in zelfvertrouwen. Want als je je door wat je aan hebt lekker in je vel voelt, straal je dat ook uit. Hieronder lichten wij een aantal voorbeelden toe:

Body/bodysuit

Sommige body’s draag je onder je kleding, dit geeft je een smalle taille en platte buik. Ze zijn te dragen over elke bh of zijn in het bezit van een ingebouwde cup. Ook zijn er bodysuits die wat losser, zitten en het lichaam sieren maar niet per definitie functioneel zijn. Vaak zijn deze gemaakt van het doorschijnende materiaal mesh of kant voor een vrouwelijke uitstraling. Een body voelt als een een badpak, maar heeft een heel andere look.

Jarretels

Zeg je lingerie, dan zeg je jarretels. Deze werden oorspronkelijk gebruikt om de nylonkousen van een vrouw netjes op hun plek te houden. Jarretels bestaan uit een band de je om je middel draagt met daaraan smalle bandjes van stof met een clipje voor je kousen. Zo zakken ze niet af. In de jaren 60 waren ze voornamelijk functioneel, nu doen ze dienst als opwindende accessoire. Je vindt er regelmatig strikjes op terug en kanten randjes hebben hun plek veroverd.

Balconette

Dit is een bepaalde soort BH, die soms voorgevormd is. Als dit niet het geval is geven ze een verkleinend effect. Dit kan een voordeel zijn als je een grote cupmaat hebt. Ze zijn dieper uitgesneden dan doorsnee BH’S en zorgen ervoor dat je borsten niet helemaal bedekt zijn. Hier heb je vooral profijt van als je t shirts draagt die wat dieper uitgesneden zijn. Je zult de BH niet zien zitten. Een push up effect vind je terug in voorgevoormde balconettes. 

Babydoll

Met een babydoll bedoelen we een korte nachtjapon. Deze draag je vaak in combinatie met een string of een slipje. In deze nachtkleding vind je voorgevormde cups terug die in een kort rokje eindigen. Ook een babydoll komt in verschillende modellen. De stof eindigd vaa bij de navel, maar bij de heupen wordt ook veel gezien. Het materiaal van een babydoll kan variëren van zijde tot kant en van mesh tot satijn.