verhuurwebshop

Heb jij een eigen verhuurbedrijf maar heb je nog geen verhuurwebshop? Een gemiste kans! Een webshop is ons inziens een belangrijk onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Anno 2020 kun je als bedrijf echt niet meer zonder. We geven jou in deze blog enkele goede redenen waarom wij vinden dat jij als verhuurbedrijf écht een verhuurwebshop moet hebben!

Behoefte van de klant

Met een verhuurwebshop speel je goed in op de behoefte van de klant. Die wil anno 2020 namelijk ook online goederen kunnen huren. Bied je dit niet aan, dan loop je talloze potentiële klanten mis. Om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken is een verhuurwebshop dus essentieel.

Alles in één

Met een verhuurwebshop voor verhuurbedrijven houd jij jouw verhuurbedrijf relevant en bereikbaar voor iedereen. Bij goede verhuursoftware vind je alles op één plek, waaronder jouw planning, voorraad, offertes, klanten & facturen. Alles is hierbij perfect op elkaar afgestemd en staat in real-time met elkaar in verbinding. Dit houdt in dat je geen complexe koppelingen nodig hebt en dubbele boekingen niet meer mogelijk zijn. Daarnaast bespaart de software je een hele hoop administratieve rompslomp, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere – belangrijkere – zaken.

In de cloud

Als je het hebt over goede verhuursoftware, dan wordt het aangeboden in de cloud. Dit houdt in dat je alle informatie altijd kunt bereiken, ook op mobiel. Wel zo handig in de moderne digitale tijd. Omdat de software in de cloud draait worden er ook automatisch back-ups gemaakt en is de beveiliging tiptop in orde. Niet geheel onbelangrijk toch?

App beschikbaar

Voor sommige verhuurwebshops is er zelfs een app beschikbaar die je gratis in de App Store of Google Play Store kunt downloaden. Met deze app kan je onder andere pushberichten ontvangen bij een nieuwe bestelling, orders & klanten inzien, de beschikbaarheid van producten controleren en transportroutes inzien. Je bent dus altijd bereikbaar en kan hierdoor snel schakelen.

Grootste voordelen van een verhuurwebshop op een rijtje

  • Je kunt meer bezoekers trekken en een hogere omzet behalen per conversie per bezoeker door up- en cross-selling
  • Je hebt minder administratieve rompslomp en dus meer tijd voor dingen die er echt toe doen
  • Je werkt minder foutgevoelig door automatisering van processen
  • Je hebt een grotere kans op herhaalbestellingen door de uitgebreide mail module waarmee je oude klanten opnieuw kunt bereiken

Je hebt een betere cashflow door IDEAL betalingen