Zeker op dat gebied is onze hoofdstad er eentje van onbegrensde mogelijkheden. Wat wil je gaan doen en wat verwacht je precies van de plek waar jouw grootse gebeurtenis moet plaatsvinden?

Dat ligt uiteraard aan de aard van het beestje. En aan jouw smaak! Want we gaan er maar even vanuit dat er een bepaalde stijl moet gelden, een zekere uitstraling die voortkomt uit jouw persoonlijk. Of misschien vanuit het bedrijf, product of onderwerp dat gepromoot moet worden. Dan is het automatisch superbelangrijk dat je het heft in eigen handen hebt. Dat je de plaats waar jouw event vorm aanneemt naar jouw wensen, eisen en voorkeuren kan worden aangepast, indien nodig.

Want wie weet bestaat er wel een plek waarvan jij zegt: niks meer aan doen! Kijk, dat zou toch mooi wezen?

We gaan even een paar voorbeelden bij langs. Mag jij de knoop helemaal zelf doorhakken. Veel succes!

Huwelijk

Ah, er gaat getrouwd worden? Van harte gefeliciteerd, allereerst! Nu nog de juiste setting vinden. Wellicht is iets stedelijks jullie dan niet romantisch genoeg. Dat is niet erg, want ook vlak buiten de stad is er genoeg bijzonders te vinden. Zoals Vis aan de Linie, het historische fort van Hoofddorp! Er is een hele renovatie aan te pas gekomen, maar sinds kort kan er op deze geschiedenisrijke plek weer volmondig ja gezegd worden. De sfeer die deze locatie biedt, zowel voor een grandioos feest als een meer intieme bijeenkomst, is ongeëvenaard!

Training

In het bedrijfsleven is het ontzettend belangrijk dat cruciale kennis en vaardigheden worden opgedaan, behouden en uiteindelijk geperfectioneerd. Zoniet, dan zal de concurrentie je altijd minstens één stap voor zijn! Gelukkig zijn er in Amsterdam en omgeving volop ruimte voor een degelijke training. Zoals in Grand Hotel Amrâth, bijvoorbeeld. Dit is gevestigd in het monumentale Scheepvaarthuis en bevat vele unieke zalen, suites en kamers om samen te komen en ervoor te zorgen dat jullie onderneming op alle fronten klaar is voor een glorierijke toekomst! Ook voor tal van andere evenementen, persoonlijk dan wel zakelijk, kan Grand Hotel Amrâth worden ingezet. Kijk ook eens naar de vele culinaire mogelijkheden!

Congres

Ben je op zoek naar een geschikte congreslocatie in Amsterdam? Dan is het zaak om goed op een rijtje te hebben wat je precies wilt, maar ook wat je nodig zult hebben. Er zijn namelijk diverse zaken waarmee een congres in onze hoofdstad – of welke andere plaats dan ook – staat of valt:

  • Bereikbaarheid: iedere deelnemer moet er met gemak kunnen komen en de bestemming moeiteloos vinden. Dat betekent dat een station of halte dichtbij wel zo handig is, evenals voldoende parkeergelegenheid voor iedereen die van eigen vervoer gebruik maakt.
  • Faciliteiten: heb je audiovisuele hulpmiddelen nodig? In plaats van ze zelf mee te zeulen, is er wellicht al genoeg aanwezig in het gebouw zelf. Doe hier dan ook navraag naar.
  • Sfeer en ruimte: niemand houdt van het gevoel opgesloten of opeengepakt te zitten. Zorg ervoor dat de zaal genoeg oppervlakte heeft om alle aanwezigen te huizen en ze voldoende bewegingsvrijheid te gunnen. En zowel qua eigen aankleding als in de basis dient het vertrek ook aantrekkelijk te zijn voor het oog. Het liefst is er ook nog een prettig uitzicht om van te geniete. Je zult merken dat dit de gemoedstoestand van alle deelnemers alleen maar goed zal doen!

Catering: na tal van speeches, rondvragen en demonstraties wordt men hongerig en dorstig. Zoek daarom uit of catering op de plek zelf geregeld kan worden of dat je die van buitenaf dient te regelen. Ga niet direct voor het simpelste of goedkoopste maar bied een ruime keuze aan versnaperingen en dranken aan, zodat je laat zien dat je om je gasten geeft!