sexy setje

Het een sluit het ander niet uit. Sterker nog, het wakkert elkaar aan! Hoog tijd dus om jouw erotische garderobe flink uit te breiden om je partner te blijven verrassen.

Zodra je enige tijd samen bent met de liefde van je leven – of een friend with benefits -, kennen jullie elkaars lichaam door en door. Iedere spreekwoordelijke hoek, elk gaatje. Dat mag je zo breed trekken als je wi-

Dit gaat niet goed. We beginnen even opnieuw.

Juist. Jullie kennen elkaars lijven door en door. Maar dat hoeft nog niet te betekenen dat jullie in een sleur terechtkomen! Integendeel, zolang jullie nog genoeg passie voor elkaar voelen, is er altijd een manier om die telkens weer te versterken. De liefde en de lust vieren mag nooit een tussendoortje worden. Dat moet je met volle overtuiging doen om jezelf speciaal te voelen en dat gevoel ook aan de ander over te brengen! En hoe doe je dat nou beter dan iets aan te trekken waar alleen jouw lief je in mag zien? Dat is althans één van de manieren om voor elkaar interessant te blijven…

Lak & Leder

We nemen het je niet kwalijk dat je nu meteen begint te denken aan zwepen, klemmen, kaarsvet en boeien. Deze materialen zijn daar dan ook onlosmakelijk mee verbonden. Zie? ‘Verbonden’, daar heb je ‘t al.

Maar zodra je van plan bent een outfit in deze categorie te dragen, hoeft dat nog niet te zeggen dat je je partner ook daadwerkelijk gaat domineren. De aanblik van jouw sexy lijf in zo’n strak pak alleen al is de aanschaf meer dan waard! De ogen van je welwillende wederhelft ploppen bijna uit hun oogkassen zodra jij in je lak en leder kostuum jullie slaapkamer binnenstapt.

Bodystocking

Kleding staat natuurlijk voor niks minder dan een bedekking van het lichaam. Maar dan reken je buiten de vermogens van een adembenemende bodystocking! Deze kinky kledingstukken benadrukken namelijk wat je allemaal wél kunt zien, vanwege transparante lagen stof. Of het gebrek eraan, zodat je partner ook nog eens de meest begeerlijke plekken op je lijf direct kan aanraken… ‘easy access’, noemen we dat. Daarom hoef je je bodystocking in het heetst van de strijd ook niet eens uit te trekken!

Spelletjes & speeltjes

Natuurlijk kunnen jullie uit jezelf wel spannende opdrachten voor elkaar verzinnen. Maar hoe leuk is het wanneer je geen van beiden ook maar enig idee kunt hebben van wat er van je verlangd wordt? Kortom, erotische spellen kunnen jullie liefdesleven een flinke impuls geven. Hetzelfde geldt voor de meest kinky speeltjes die er op de markt zijn. Deze hebben heus niet alleen vrouwen als publiek. Ook mannen en stellen kunnen er flink wat plezier aan beleven! De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. En als je die speeltjes nou eens met eerder genoemde spellen gaat combineren…?

Lingerie

Terug naar dat strakke uiterlijk van je. Want je sexy voelen is sexy zijn! Alleen wil je dan natuurlijk wel dat je partner het daar ook mee eens is. Daarom wil je uiteraarde de meest aantrekkelijke erotische lingerie in huis hebben! Een kinky bh, een sexy string en een adembenemend korset doen bijvoorbeeld wonderen. Maar waar jouw sexy setje uit bestaat, bepaal je natuurlijk uiteindelijk zelf. Zolang je het maar bij je vindt passen. En dat het een verpletterend effect heeft op je wederhelft is uiteraard ook niet van gering belang!