webdesign

Het maken van een webdesign is heel belangrijk voor een onderneming. Dit is de plek waar je te vinden bent en is dus vaak ook de eerste indruk van mensen. Gewoonlijk zie je het online eerst waarna je besluit langs te gaan of in ieder geval contact op te nemen. Is je webdesign niet goed dan kan het zo zijn dat mensen afknappen.

Hoe zorg ik dat mijn webdesign goed is?

Een webdesign maken kan nog best lastig zijn. Gelukkig zijn er ook bedrijven die het voor jou kunnen doen. Zij kennen de kneepjes van het vak en hebben daar ook de programma’s voor. webdesign Delft is zo een bedrijf die dat voor jou kan doen. Zij doen dit ook al voor andere bedrijven die het zelf niet kunnen of de behoefte hebben aan iets professioneels. 

Het fijne is dat ondanks je het uit handen geeft je na het eindresultaat altijd je eigen website in beheer hebt. Je kunt het daarom ook echt zien als iets eenmaligs. De website wordt gebouwd op basis van WordPress. Je hebt hier dan ook een account voor en als je daarop inlogt kun je alles aanpassen op je website. Dit is ook wel het meest gebruikte platform op internet net wereld. 

WordPress heeft zelf al heel wat templates als het gaat om een website. Hierdoor is het makkelijker en daarom dus ook voordeliger om hem te laten maken. De templates laten alleen de indeling van de website zien en jij kan zelf aangeven wat voor ontwerp je wilt. Dat zullen zij dan wel geheel zelf doen. Hierdoor heb je vooralsnog oneindig veel mogelijkheden voor je website en hoef je dus ook niet bang te zijn dat je geen eigen keus meer gaat hebben. Het is belangrijk je eigen webdesign mooi te vinden voordat iemand anders dat kan doen. 

Wat kunnen zij allemaal voor je betekenen?

Er komen natuurlijk ook nog andere dingen bij kijken dan alleen het webdesign zelf. Je kunt ook zeggen als je het idee van een template niet leuk vindt dan kan je echt een website op maat laat maken. Hier kun je dan alleen later niet zelf de content beheren. Als je dan wijzigingen wilt doorvoeren dan zul je dat wel weer uit handen moeten geven. Dit kan uiteraard dus ook en is geen enkel probleem. 

De website wordt zoals wij het noemen responsive opgezet zodat ze op alle apparaten zonder problemen kunnen functioneren. Je kunt dan zowel op je laptop en je telefoon erop zitten zonder dat er problemen ontstaan. Nog een pluspunt hiervan is dat hij dan ook makkelijker vindbaar is. Er is ook nog een service waarbij wij ervoor kunnen zorgen dat je website beter vindbaar is. Als er bijvoorbeeld specifiek in jouw omgeving gezocht wordt naar een product dat jij verkoopt. Dit doen we op basis van een zoekwoordenonderzoek. Hieruit komt er een zoekwoord of meerdere die relevant zijn voor de vindbaarheid van jou op het internet voor anderen. Hiermee kan jouw content aangevuld worden.