De iPhone blijft voor velen toch zo belangrijk. Veel mensen kunnen niet zonder, hoe kan het ook anders met deze digitale tijd waarin we leven. Een dag zonder de iPhone is voor velen een ramp, je kan het bijna niet voorstellen. Veel mensen gebruiken het iedere dag dus. Maar, dat betekent dan ook dat die sneller kapot zal gaan door veel gebruik. Hoe zorg je dan eigenlijk voor een iPhone?

Hoesje

Een toch zeer voor de hand liggende, maar toch belangrijke suggestie blijft wel een hoesje. Het beschermt je telefoon erg goed, en tegelijkertijd maakt het de telefoon toch iets meer van jou, door de unieke identiteit die jij geeft aan jouw telefoon met het hoesje. Krassen komen veel voor op de iPhone, omdat er zoveel gebruik van wordt gemaakt. Als je telefoon al kapot is, kan je een iPhone reparatie in Den Haag boeken. Als jouw iPhone 10 slechts krassen heeft, dan kan je een iPhone X scherm reparatie boeken.

Batterij

De iPhone batterij wordt door veel mensen verkeerd gebruikt. Dit komt omdat mensen nog steeds denken dat batterijen nog steeds gemaakt worden van nikkel, terwijl dit niet meer zo is. Een batterij van nikkel kon je goed verzorgen door de batterij helemaal leeg te laten lopen, en vervolgens tot 100% te laden. Dit moet je dus niet meer doen, aangezien batterijen tegenwoordig van lithium worden gemaakt. Deze batterijen kan je het beste verzorgen door ze tussen de 40 en 80 procent te houden. De battery health kan je checken door op je iPhone van Settings -> Battery -> Battery health te gaan. Nep opladers (dus opladers die niet van de Apple store komen) moet je vermijden. Deze zijn namelijk erg slecht voor de batterij, waardoor de batterij snel achteruit zal gaan.

Rustig blijven

Je kan ook je telefoon goed verzorgen door er niet onverantwoordelijk er mee om te gaan. Je moet deze dus niet laten rondslingeren of het met vettige handen oppakken. Wees dus verantwoordelijk met je telefoon, want je gebruikt het iedere dag, en je zou het geen dag willen missen!