Vind je het ook zo jammer dat je door corona virus niet aandurft om de gok te wagen naar het buitenland te gaan en ouderwets je zomervakantie kan vieren? Dat snappen we ontzettend goed! De reisadviezen veranderen continu, de quarantaine plicht die er nog bij komt kijken, maakt het veel te ingewikkeld allemaal. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Vier je zomervakantie in je eigen woning, maar dan alsof je in het buitenland bent! Wij hebben voor jou een aantal punten op een rijtje gezet die jouw woning meer dan summerproof maken! 

Pimp je tuin! 

In de zomer ben je voornamelijk buiten te vinden, dus ook in je tuin! Hoe fijn is het als je in je tuin ligt te bakken, maar het gevoel hebt je op een tropische plek ligt! Schaf een prachtige lounge set aan plus een goede parasol (voor als je snel verbrand in de zon). Versier je tuin met mooie sfeer lichtjes die je het gevoel geven dat je bij een beachclub op Ibza bent. Een element wat zeker niet mag ontbreken is een vuurkorf die je wanneer de zon onder is een heerlijk knus gevoel geven. Grappige toevoeging voor de fanatiekelingen: plaats in je tuin een grote bult zand en creëer hierdoor een eigen mini strandje! Plaats je opblaaszwembadje ernaast en het genieten kan beginnen. 

Beachclub vibe 

Om de echte beachclub vibe te creëren is er een onderdeel dat zeker niet mag ontbreken. Natuurlijk, een cocktailbar! Tover je keuken om in een tikibar, dat uit alle elementen bestaat die nodig zijn. Denk aan: heerlijke verschillende cocktails (ook zonder alcohol voor de kids), diverse soorten tropische fruitsoorten zoals ananas, bananen, watermeloen en kokosnoten. Hang vervolgens grappige opblaasartikelen op zoals: opblaaskrokodillen, strandballen, opblaaspalmbomen. Verder maak je de tikibar volledig af met tropische groene planten met grote bladeren.  

Spin die heerlijke platen! 

Tot slot hebben we een toevoeging aan je woning die er voor zorgen dat je buren direct bij je aanbellen. Plaats een goedwerkende geluidsinstallatie in je tuin, sterker nog plaats een dj set op je gazon en de Ibiza sfeer kan pas echt van start gaan! Gooi je aluminium deuren naast je aluminium kozijnen wagenwijd open, zodat de muziek ook binnen in huis te horen is. Muziek zorgt voor ontspanning, bij het draaien van je favoriete nummers kom je pas echt tot rust. Zeker in combinatie met je volledig omgetoverde woning die straks zomerproof is!