Als je aan een vulpen denkt, dan komt daar al snel een ouderwets beeld bij naar voren. Tegenwoordig zijn balpennen gangbaar en nu iedereen een mobiele telefoon heeft, verdwijnt ook de pen steeds meer uit beeld. Zonde, en ook het ouderwetse idee van een vulpen is niet terecht. Een vulpen is juist elegant, stijlvol en zorgt voor een prachtig schrijven. De vulpen van P.W. Akkerman is daarom zeker iets om eens naar te kijken.
 
Schrijf op de klassieke manier met een prachtige vulpen. Het zorgt voor een mooi resultaat, is van hoge kwaliteit en stijlvol. Stap over van een balpen naar een vulpen, die veelal in een mooi doosje geleverd wordt, die je altijd bij je kan houden. Een voorbeeld: je kent het wel, je hebt even snel een pen nodig en je pakt net diegene uit je la die maar half werkt of er plots mee ophoudt. Vervelend. De vulpen leg je netjes in het doosje voor je op je bureau en zolang er inkt in zit, zal die het altijd doen.

De vulpen is ook iets wat je zorgvuldiger behandeld en daarom laat je die in het doosje zitten als je die niet gebruikt. Maar wel heb je de vulpen altijd bij de hand.

Diverse merken vulpennen

Er zijn vandaag de dag nog altijd veel merken die zich bezighouden met het ontwerpen, produceren en verkopen van vulpennen. De bekendste merken zijn in deze Parker, Mont Blanc en meer. Al deze merken bieden prachtige vulpennen van de beste kwaliteit. In dit artikel willen we ons richten op de pennen van de genoemde merken.

Parker pen

Parker kenmerkt zich door het zeer gevarieerde aanbod in vulpennen. De Parker pen van P.W. Akkerman komt uit de beste lijn van het merk en daarin zijn diverse modellen te vinden. Dit loopt uiteen qua prijs van een paar tientjes tot duizenden euro’s en dat prijsverschil zit hem in het materiaal, de afwerking en de geboden schrijfkwaliteit.
 
De meest dure varianten zijn behoorlijk prestigieus dankzij het gebruik van edelmetalen, de zeer luxe verpakking en het streven naar een perfecte schrijfbeleving. Maar ook voor kleinere budgetten zijn er ontzettend veel varianten te verkrijgen.

Mont blanc pen

Mont blanc doet zich van andere merken onderscheiden door jaarlijks een unieke Mont blanc pen uit te brengen, die in zeer gelimiteerde oplage verschijnt. Dat zijn echt de ‘high-end’ modellen die schitteren in hun details, de afwerking en het fantastische schrijfgevoel dat ze brengen. Het is het minimalistische werk in de versiersels van de pen dat elk model tot een unieke variant maakt en dat zorgt voor een prachtige uitstraling.
 
Naast de bijzondere modellen heeft Mont blanc ook een brede variatie van meer gangbare vulpennen en zo bedient het de markt in alle prijsklassen. Samen met Parker is Mont blanc één van de vooraanstaande merken met decennia ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van mooie vulpennen. De kwaliteit staat hoog in het vaandel en je zult bij het schrijven met een vulpen direct merken dat je een enorme stap vooruit maakt ten opzichte van de balpen.
 
De vulpennen van Parker en Mont blanc van P.W. Akkerman.com zijn fantastisch voor eigen gebruik, maar natuurlijk ook een origineel cadeau wil je echt verrassend uit de hoek komen.