Twijfelaar

Wil je wel breeduit in bed kunnen liggen maar past een kingsize twee-persoons bed niet in je slaapkamer? Twijfel dan niet langer en neem een twijfelaar! De naam zegt het al; hij twijfelt er een beetje aan of ie voor één of twee personen gemaakt is. In de volksmond wordt het vaak ook wel het anderhalf persoon bed genoemd

Een twijfelaar bed heeft twee hele grote voordelen. De eerste is uiteraard dat je er in je eentje lekker breed in kunt slapen. Zeg maar lekker in zeester-modus. Met een breedte van 120cm is dat bij een twijfelaar helemaal geen probleem. Je hebt dus het gevoel van een tweepersoons bed voor jezelf, maar hij past wel in je kleine slaapkamer. 

Of wil je tijdens de koude winternachten lekker knus tegen je geliefde aan kunnen liggen? Ook daarvoor is de twijfelaar bij uitstek het ideale bed. Je vriend/vriendin heeft geen ruimte om te vluchten in je twijfelende bed. Heb je het koud? Draai even een kwartslag en je ligt direct lekker lepeltje-lepeltje. Pas wel op dat je niet te ver doordraait en je scharrel het bed uit duwt. Je kunt echter ook nog eens een stapje verder gaan en twee twijfelaars aan elkaar schuiven als je juist een extra groot bed wilt.

Een twijfelaar is naast dit alles vaak ook nog eens een stuk goedkoper dan een groot tweepersoonsbed. 

Twijfelaar kopen

Veel bedden winkels verkopen al geen twijfelaars meer. Gelukkig kun je nog steeds terecht bij Max Bedden. Het meest ruime assortiment twijfelaars vind je namelijk hier! Met zowel houten, metalen als stoffen bedframes heeft Max Bedden voor ieder wat wils. Of je nu een klassiek design of meer een strak en modern design in je slaapkamer hebt.