Het gebruiken van een Amazon Web Service is een goede oplossing voor als je veel data moet versturen. Ook is het handig om Amazon Web Services te gebruiken als je data veilig binnen je eigen netwerk moet houden. Deze vorm van verbinding wordt ook wel aws direct connect genoemd. Voor ondernemingen is het hebben van een goede verbinding van groot belang. Door de jaren heen wordt het alleen maar belangrijker en belangrijker. Het is dan ook handig om dit als nieuwe onderneming zo snel mogelijk te regelen.

Wat is het belang van een goede verbinding voor je bedrijf?

Er zijn verschillende gebieden die erg belangrijk kunnen zijn voor je onderneming. Om een succesvolle onderneming te worden is het wel belangrijk dat je bedrijf genoeg winst maakt. Om dit voor elkaar te krijgen zul je zo veel mogelijk diensten moeten leveren of producten moeten verkopen. Dit is echter niet het enige, het is namelijk ook belangrijk dat je winstpercentage zo hoog mogelijk is. Om dit voor elkaar te krijgen heb je een goede marketing nodig. Het internet is erg belangrijk om je als onderneming bekend te laten worden en potentiële klanten te bereiken. Het is dan ook belangrijk dat je marketing en klantenservice altijd goed functioneert. Ook zul je binnen het bedrijf veel documenten en data naar elkaar moeten versturen. Om goed en efficiënt te werk te kunnen gaan met andere werknemers, zul je ook een snelle internet verbinding nodig hebben die veel apparatuur tegelijkertijd aan kan.

De aws direct connect verbinding voor je onderneming

Met aws direct connect heb je een gesloten verbinding die je tussen de Amazon AWS en je eigen locatie verbindt. Als je ervoor kiest om een private verbinding aan te schaffen voor je onderneming, zal er geen data meer verstuurd worden naar het internet. Door te kiezen voor deze vorm van internet zul je een snellere verbinding krijgen die zowel betrouwbaar als veilig is. Het kan namelijk voor je onderneming erg vervelend zijn als er iets gebeurt met data die niet voor andere bedoeld zijn. Zeker als je voor een langere tijd aan het werken bent aan bepaalde dingen zal dit een grote investering zijn voor je bedrijf. Als er informatie zou worden gestolen of worden verspreid op het internet kun je hier niks meer aan doen. Je kunt wel achterhalen waar het fout is gegaan en eventueel geld terugkrijgen, maar als iets eenmaal op het internet staat is het eigenlijk onmogelijk om dit nog van internet af te krijgen.

De cloud

Met openstack heb je een directe verbinding tot de Cloud en kun je de gebruikerservaringen van je klanten verhogen. Je zult een directe connectie hebben die nodig is voor als je producten wilt leveren in je lokale omgeving. Op deze manier kun jij je klantentevredenheid omhoog krijgen en je omzet verhogen. Daarnaast is het voor werknemers ook erg fijn als de internetverbinding goed en lekker snel is. Dit zal jou als werkgever ook een hoop tijd en kosten besparen.