Betaling

Heeft u vaak zakelijke klanten? Dan wilt u waarschijnlijk ook de exclusief BTW-prijs weergeven op uw webwinkel. Wij integreren deze prijs op de productpagina, zo heeft de klant in één oogopslag alle financiële gegevens beschikbaar.

prijs op

aanvraag

Een gedeelte of de gehele order terugbetalen aan de klant. Voor de boekhouding van de klant kunt u met één druk op de knop een credit-factuur genereren.

Eenmalig

€245

Van tevoren instellen wanneer een factuur verzonden wordt naar de klant. Met deze module kunt u de datum en tijd instellen.

Maandelijks

€10

Deel regelmatig nieuws met de bezoeker van uw webwinkel. Met deze nieuwsmodule maakt u gemakkelijk nieuwsberichten aan en kiest u op welke datum en tijd het bericht gepubliceerd moet worden.

€395

U kunt creditcard-, Mister Cash- en Sofortbetalingen aanbieden via diverse Payment Service Providers.

Eenmalig per betaalmogelijkheid

€149

In binnen- en buitenland wordt veel gebruik gemaakt van het betaalplatform Paypal. Door het aanbieden van Paypal in uw webwinkel biedt u uw bezoekers een extra mogelijkheid tot betaling, waardoor u conversie zal verhogen.

prijs op

aanvraag

Afterpay maakt het mogelijk om na levering te betalen. Voor u als ondernemer is dit veel werk. Afterpay neemt deze zorgen voor u uit handen en staat garant voor de betaling. Wij kunnen Afterpay in uw webwinkel integreren, zo behaalt u zeker meer conversie!

prijs op

aanvraag

Maatwerk

Productinformatie, kenmerken, foto, voorraad, prijs, aanbiedingsprijs etc.

prijs op

aanvraag

Ook uw klanten vinden gratis producten bij hun order leuk. Dit kunt u gemakkelijk doen door het gebruik van de cadeau-module. Hierbij kunt u instellen welk product uw klanten cadeau krijgen bij hun order. Het cadeau wordt op de pakbon weergegeven, zodat het niet vergeten kan worden

prijs op

aanvraag

Een lagere prijs wanneer uw klant meerdere producten koopt. U kunt het per product aangeven door gebruik te maken van de kortingsstaffel-module.

prijs op

aanvraag

Door gebruik te maken van jQuery kunnen bewegende elementen aan de website worden toegevoegd. Roterende foto

prijs op

aanvraag

Externe klantervaring geven uw bezoeker het vertrouwen om te bestellen. Wij zorgen dat de gegevens van de klant worden doorgestuurd naar deze partij en dat de recensies op uw webwinkel worden weergegeven. U dient zelf een account aan te maken bij een recensie-partij. Voor de partijen Trustpilot en The feedback Company hebben wij een koppeling ontwikkeld. Wilt u koppeling met een andere partij, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Eenmalig

€245

Meerdere (kleine) webwinkels kunnen uw omzet gemakkelijk verhogen. Op deze webwinkels ligt u één of meerdere productgroepen uit. Zo bent u nog beter zichtbaar online. Met deze koppeling krijgt u alle orders binnen in één webwinkel. De genoemde prijs is een vanaf-prijs.

prijs op

aanvraag

Handleidingen, productinformatie of bouwtekeningen. Met deze module kunt u deze per product aanbieden aan uw gebruiker. Upload de pdf-bestanden gemakkelijk op de product-pagina en ze zijn direct te downloaden op de webwinkel.

prijs op

aanvraag

Verwante-producten, installatietips of maattabellen, geef deze overzichtelijk weer op de productpagina door gebruik te maken van tabbladen. Zo kunt u makkelijk alle informatie aanbieden zonder de webwinkel onduidelijk te maken.

prijs op

aanvraag

Aan de hand van de ingevoerde postcode verschijnen ook andere adresgegevens zoals straatnaam en woonplaats. Dit scheelt moeite voor de klant en u heeft minder kans op onvolledige gegevens.

Maandelijks

€10

Wanneer u producten heeft met meerdere varianten, bijvoorbeeld kleur en maat, dan kunt u met deze maatmodule dit gemakkelijk door laten voeren in uw webwinkel. In het beheersysteem voert u de verschillende varianten in en de bezoeker kan in de webwinkel deze varianten kiezen. Vervolgens komt de juiste variant op de pakbon en factuur.

Eenmalig

€275

De Starter webshop heeft standaard één categorie en is daarmee geschikt voor 10 tot 20 producten. Wanneer uw online activiteiten echter groeien kunt u behoefte hebben om meer producten toe te voegen. Om te zorgen dat de webwinkel dan ook overzichtelijk blijft kunt u categorieën toe laten voegen en daarmee heeft u de mogelijkheid om meer producten aan te bieden.

Eenmalig

€175

Orders / magazijn / voorraad

Met de barcode-scan module kunt u de orders scannen en de bijbehorende producten. Zo is het bijna onmogelijk om fouten te maken bij het inpakken van uw producten.

Maandelijks

€15

Uw voorraad gemakkelijk beheren en altijd exact weten wat de waarde van uw voorraad is. U kunt snel zien welke producten bijbesteld moeten worden, zo hoeft u nooit meer

Maandelijks

€9,95

Plaats opmerkingen bij uw pakbonnen of facturen en geef gemakkelijk afwijkende wensen of eisen op. Zo heeft u altijd tevreden klanten.

Eenmalig

€75

Verzending

Wanneer uw producten qua grootte en gewicht sterk van elkaar verschillen wilt u verschillende verzendmethoden en prijzen aan kunnen geven. Met deze module kunt u gemakkelijk verschillende verzendmethoden aanbieden per product. Heeft u behoefte aan meer uitleg of informatie? Neem dan contact met ons op.

Eenmalig

€145

Met één druk op de knop verzendstickers uitprinten voor uw verzendpartij. Voor UPS, DHL, PostNL en Shops United kunnen wij een csv-bestand genereren welke u kunt inlezen bij de verzendpartij, waarna de verzendstickers uit uw labelprinter komen. De genoemde prijs is een vanaf-prijs. Lees op de volgende websites meer over deze verzendpartijen.

Maandelijks

€25

Voor DHL Easyship hebben wij een realtime-koppeling, hiermee kunt u in de webwinkel aangeven welke order u wilt inlezen bij DHL. De order wordt vervolgens automatisch ingeladen in DHL Easyship en de verzendsticker wordt door uw labelprinter uitgeprint. DHL Easyship wordt aangeboden door DHL vanaf 10 orders per dag.

Maandelijks

€17,5

Biedt uw klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van Pakjegemak van PostNL en laat uw klanten kiezen waar het pakketje naar toe moet worden verzonden.

Maandelijks

€17,5

Beveiliging

Winkel in een vertrouwde omgeving, met SSL-certificaten geeft u aan dat de bezoeker beschermd is. Hiervoor betaald u een jaarlijks bedrag, voor de huur van het SSL-certificaat en de extra hostingkosten. Per maand betaalt u €5,- voor het gebruik van een eigen IP-adres. Dit is tevens verplicht indien u zich wilt aansluiten bij Thuiswinkel Waarborg.

Eenmalig

€395

Heeft u vaak terugkerende bezoekers, dan kunt u uw bezoeker de mogelijkheid bieden om een account aan te maken. Zo worden alle bestelgegevens automatisch ingevuld en kan uw klant snel bestellen.

Eenmalig

€795

Wilt u een eigen IP-adres voor uw webwinkel? Met deze module is dit mogelijk. Wij vragen voor u een uniek IP-adres aan. De genoemde prijs is per jaar.

Maandelijks

€10

Analyseren

Houdt gemakkelijk bij in Google Analytics wat uw conversiepercentage is, in welke provincie u de meeste orders heeft of hoeveel een bepaald kanaal u oplevert. Deze koppeling verstuurt ook de bestelgegevens door naar Google Analytics, waardoor u nog meer informatie kunt verwerven.

Eenmalig

€99

Houdt op uw scherm gemakkelijk bij wanneer u nieuwe order krijgt. De laatste 10 orders worden getoond op de kaart en u heeft in één oogopslag alle omzetgegevens paraat.

Eenmalig

€375

Op uw webwinkel kan gezocht worden. Houdt met deze module bij waar uw bezoekers op zoeken in uw webwinkel en welke zoekopdrachten populair zijn.

Eenmalig

€95

Specifieke modules

Is Nederland te klein voor u? Biedt uw webwinkel aan in meerdere talen en u kunt ook de buitenlandse markt gaan betreden. Met deze module kunt u de webwinkel in twee of meer talen aanbieden.

prijs op

aanvraag

Het standaard contactformulier heeft invoervelden voor naam, e-mailadres, telefoonnummer en het bericht. Wilt u andere invoervelden of de bezoeker de mogelijkheid geven om bestanden mee te sturen, dan kunt u dat doen met deze module.

Eenmalig

€75

Wilt u zo snel mogelijk offertes uit kunnen brengen, dan kan het soms handig zijn om mensen ook maten, verhoudingen of andere speciale gegevens mee kunnen sturen. Met een aangepast offerte-formulier kunt u het maximale uit uw offerte-aanvragen halen!

Eenmalig

€75

Uw (telefonische) openingstijden zijn niet elke dag hetzelfde. Wilt u dat de actuele openingstijden van de betreffende dag worden weergegeven dan kunt u dat doen met deze module.

Eenmalig

€75

Online een enquête in laten vullen door uw bezoeker heeft vele voordelen, zo kunt u direct de uitslag laten zien aan uw bezoeker en krijgt u de informatie ook direct binnen. Met de enquête-module kunt u de vragen van de enquête invullen en aan de antwoorden diverse waarden toevoegen. Aan de hand van de eindscore kan vooraf ingestelde informatie worden getoond.

prijs op

aanvraag

Met de autosuggestie zoekfunctie kunt u bezoekers in alle informatie van de website laten zoeken.

Eenmalig

€95

Nieuws

Een nieuwsbrief is een zeer effectieve manier om uw doelgroep te bereiken en te zorgen voor herhaal-orders. Met deze module verstuurd u gemakkelijk een nieuwsbrief naar uw abonnees. U kunt naar verschillende groepen verschillende nieuwsbrieven sturen. Het genoemde bedrag is inclusief ontwerp van de header en footer van de nieuwsbrief. Daarnaast zal op de webwinkel een mogelijkheid worden gecreëerd waar klanten zich kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief. Per maand wordt €5,- gerekend voor het reserveren van bandbreedte voor het versturen van e-mailbatches. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van Mailchimp of YMLP.

Eenmalig

€95

Wilt u een blog bij gaan houden op uw webwinkel? Met deze blogmodule maakt u gemakkelijk nieuwe blogs aan en kunt u kiezen op welk tijdstip de blogs gepubliceerd worden. De blogs kunnen tags krijgen, waardoor de blogpost gemakkelijk te filteren zijn, maar ook snel kunnen worden teruggevonden.

Eenmalig

€395

Deel regelmatig nieuws met de bezoeker van uw webwinkel. Met deze nieuwsmodule maakt u gemakkelijk nieuwsberichten aan en kiest u op welke datum en tijd het bericht gepubliceerd moet worden.

Eenmalig

€395

Social en nieuwe media

Laat uw bezoeker pagina

Eenmalig

€75

Biedt de bezoeker de mogelijkheid om uw pagina leuk te vinden of laat zien welke personen uw webwinkel leuk vinden. Facebook heeft hier diverse widgets voor. Wij implementeren deze graag voor u op uw webwinkel.

Eenmalig

€75

Laat uw laatste tweet(s) zien op de webwinkel en geef de bezoeker de mogelijkheid om u te volgen op Twitter door gebruik te maken van Twitter-widgets. Wij bouwen deze Twitter-widgets graag voor u in!

Eenmalig

€75

Widgets van andere social media als LinkedIn, Flickr, Pinterest of Tumblr kunnen wij voor u inbouwen. Afhankelijk van het door u gekozen social platform kunnen wij voor een een prijsindicatie maken.

prijs op

aanvraag

Marketing

Google Shopping is de onafhankelijke vergelijkingssite van Google. U kunt uw producten via een automatische koppeling aanmelden bij Google, zo zijn uw gegevens in Google Shopping altijd up-to-date.

Maandelijks

€15

Eenvoudig uw producten op beslist plaatsen om gebruik te kunnen maken van de populariteit van Beslist.nl

Maandelijks

€15

Eenvoudig en goedkoop adverteren op Marktplaats.

Maandelijks

€15

Aanvraagformulier

Extra optie aanvragen

basis